Saturday 24 May 2014

My Friday Outfit

Včera slavila kámoška devatenáctiny. Moc jsem se na oslavu těšila, ale nakonec nedopadla přesně podle mého očekávání.

Neříkám, že bych se tam vůbec nebavila, ale bylo to takové..zvláštní :D. Prostě řekněme, že kvůli mým zdravotním problémům (mám špatný žaludek a proto nemůžu alhokolické nápoje, kávu, bublinkové nápoje a dokonce ani džusy!!!) jsem se tam cítila jako totální vyděděnec. Každý si objednal pivo, cider, míchané nápoje a prostě všechno na co měl chuť, zatímco já jsem tam celý večer seděla se sklenkou neperlivé vody.

Polovinu lidí jsem vůbec neznala a jelikož nejsem zrovna nějak extra společenský typ člověka, do nějakých diskuzí jsem se moc nehrnula. Nejlépe se cítím jen v okruhu několika málo nejlepších přátel. Prostě jednodušeji řečeno - nesnáším cizí lidi (a hlavně když je jich hodně :D).
Ještě do toho bylo strašné dusno a i přes mé ultra tenoulinečké tílečko jsem se potila jako to prase. Ale to asi každý.

My friend has got birthday party yesterday. I was really looking forward to it, but at the end it wasn´t exactly to my expectations.

I´m not saying that i didn´t enjoy it, but it was...kind of weird :D. Because of my health problems ( I have sick stomach and I can´t  drink alcohol drinks, coffee, fizzy drinks and even not juice!!!) I felt like a total outsider. Everybody drinks beer, cider, mixed drinks and everything what he likes, while I was sitting there with a glass of still water.

Half of people have never seen. I´m not a social type, I didn´t talk to them much. I feel best with my close friends. It was very stuffy so I was sweating despite I was wearing an ultra thin T-shirt.


Před oslavou jsem měla strašné dilema, co na sebe. Takovéto když se přehrabujete v přeplněné skříni a stejně říkáte, že nemáte co na sebe :D. Nakonec jsem nějak rozhodla a vzala si na sebe tento outfit. Tenké bílo-černé tílko s mašlí ze slev z New Yorkeru, černou sukni (která jsou vlastně  šaty, akorát jsem si je trošku shrnula :D) a černé boty na podpatku. K tomu jsem si vzala červeno-zlatou kabelku taktéž se slev v New Yorkeru a zlaté náušnice z Avonu.
Kvůli tomuto všemu jsem samozřejmě přišla o půl hoďky později :D (vždycky když se někam chystám, tak si říkám, že na to mám dost času a tak nespěchám..pak si uvědomím, že za půl hoďky mám být na místě a teprve se začínám malovat..to jsem celá já :D).

Before the party I wasn´ sure what to wear. At the end a decided to dress up this outfit. Thin white and black T-shirt, black skirt, black high-heels, red handbag and golden earrings from Avon.




Lak na nehty jsem zase až tak moc nehrotila a nechala jsem si mini Colorama od Maybeline, kterým už jsem nehty nalakované měla. "Žvýkačkový" odstín :D.

I used Maybeline mini Colorama nailpolish, "bubblegum" tinge.





6 comments: