Saturday 3 May 2014

H&M Spring/Summer 2014


Mám pocit, že jaro pro mě oficiálně začíná až prvním májem. Sluníčko, rozkvetlé třešně a vůně květin. A přesně takto vypadá i nová kolekce H&M na jaro a léto. Tomuto období vládnou něžné a svěží pastelové barvy v kombinaci s krajkami, které jsou momentálně módním hitem. Tomuto všemu čelí květinový potisk a jednoduché střihy. A co vy? Už jste si pořídili nějaký ten kousek?



8 comments:

  1. všechno je krásný!! :) Hrozně se mi líbí ty kraťasy na prvním obrázku a boty :)

    ReplyDelete
  2. také mám takový pocit, ale škoda, že už je snad všechno odkvetlé. Mě tentokrát HM moc nezaujalo, ale kdyby ty šedé tepláky dělali ve větším, hned bych si dala říct :)

    ReplyDelete
  3. Love the black lace shorts! I'm doing a giveaway on my blog if you'd like to check it out! x

    www.joyyiu.com

    ReplyDelete
  4. Those floral shorts are GORGEOUS! I love them! I really like your blog! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, personal style, likes and much more :) :)

    Raindrops of Sapphire

    ReplyDelete
  5. Amazing stuff :3
    kisses

    Francesca http://everydaycoffee23.blogspot.it

    ReplyDelete
  6. Those shoes are so cute!

    Monica Harmony's Blog

    ReplyDelete
  7. Věci, co jsi tady vyzvedla, se mi líbí moc, jinak jsem se ale byla podívat v H&M v Palladiu a byla jsem tak trochu zklamaná... většina věcí je na mě až moc barevná:)

    ReplyDelete
  8. Před 10 minutama jsem H&M stránku zavřela a taky jsem z té kolekce nadšená! :) Sice jsem si vybrala trošku jiné věci, než ty, ale nejradši bych si koupila uplně všechno :D

    Jinak pořádáme na blogu GIVEAWAY o balíček krásných doplňků, tak zvu všechny, aby se zapojily :) http://adelaandtessie.blogspot.cz/2014/05/giveaway.html

    ReplyDelete