Tuesday 18 March 2014

Jedna čtyřka = žádná čtyřka

Zdravím :)
Dneska jsem dostala svojí první čtyřku v pololetí. A ještě k tomu s mínusem! Já vím, není se čím chlubit..ale jsem naštvaná! Sama na sebe..dějepis zvládám na dvojku, ale tato písemka se mi nějak "vymkla" z rukou. A to jsem se na ni pečlivě připravovala!
Ale ani tak mi nejde o tu čtyřku, jako o ten princip. Znáte takové to jak vám rupne v bedně a napíšete úplně něco jiného, něž se po vás vlastně chce? S domněním, že to máte správně? :D Tak takhle nějak jsem dopadla já.. :D. Špatně jsem porozuměla otázce a psala trošičku od věci (úplně o něčem jiném). Krásně jsem se rozepsala a jediné, čeho jsem se od učitele dočkala, byl otazník (ne, vůbec jsem si nepřišla jako totální debil). Každý se někdy splete (nemůžu být přeci pořád ve všem dokonalá, že ano :D). Však co, jedna čytřka (dobře - s mínusem :D) přece nedělá čtyřku na výzo.. :).

Potřebuji si nutně spravit náladu a vyhnat ze sebe veškerou zlost, která ve mě vře. Tady jsou nějaké inspirativní obrázky. Ke zpravení nálady (pro mě) a..prostě jen tak, ke zpestření života! :).

  ♥ ❋  ✿ L O V E ✿ ❋  ♥
Tahle kabelka má něco do sebe. Originální. Chanel vede.

Özlem Benli | via Facebook
Modré vlasy vypadají stylově, ale jen chvíli..minulé léto jsem zkoušela menší pokus s modrými konečky a dopadlo to katastrofálně. Ještě teď se z toho moje milované vlasy vzpamatovávají! Konečky mi to zničilo a zlámaly se mi...

summer girl |  | post by VtheBox.com
Teď bych chtěla být v teple. Jen v šatech. Dočíst Fifhy Shades Darker.

Flowers
Miluju květiny ve vlasech. Působí tak čistě a nevinně.


Instagram
Potřebuju udělat nové nehty. A vůbec nevím, do jakých se pustit.

Pll | via Tumblr
Ujíždíte taky někdo na PLL?


  ♥ ❋  ✿ L O V E ✿ ❋  ♥

Au Revoir :: 디톡싱 라이프
Tak dala bych si, že.. :)

All about style | via Tumblr
CHCI TYTO VLASY!


Domodi.pl - Zdjęcia użytkownika Domodi.pl | via Facebook

Dream dream dream
Vyrážíme! Kdo jde se mnou? :D


2 comments:

  1. Super obrázky, na pláž bych vyrazila hned! Už mi chybí léto a teplo a moře a vůbec.. :)
    Jinak nikdo není dokonalý, občas se mi také povede podobný kousek :D Třeba nedávno jsem do testu z matiky napsala, že 3x0 = 3... no nepochopíš prostě :D

    ReplyDelete
  2. I já bych si dala ten ovocný koláč :-)

    ReplyDelete