Friday 9 May 2014

Michael Kors

Michael Kors cosmetics

Určitě jste už všichni slyšeli jméno Michael Kors. Jde o amerického světově uznávaného designéra luxusních doplňků a konfekce. Pod stejnojmennou značkou lze zakoupit i prvotřídní kosmetiku. Tvorba tohoto designéra se vyznačuje nadčasovostí a moderností spojenou s něžnou a lehkou ženskostí.
Nyní budeme mít konečně i my možnost zakoupit kosmetiku Michael Kors v ČR. Doteď se na našem trhu vyskytovala tato značka pouze ve formě konfekce a doplňků. V nabídce jsou rtěnky, laky, opojné vůně a vše, na co si jen vzpomenete! Kosmetika Michael Kors bude k zakoupení v parfumerii Sephora.

I´m sure you´ve all heard the name Michael Kors. It´s the american world-renowned designer of luxury accesorries and clothing. Under the same name brand you can purchased excellent cosmetic too. The creation of this designer is charakterized by timeless design and modernity connected with tender and light feminnity. 
Now we finally have the opportuniy to purchase cosmetics Michael Kors in Czech Republic. At our market appeared this mark only in the form of clothing and accessories. On the menu are lipsticks, nail polishes, fragnances and everything your heart desires! Michael Kors cosmetics will be available in Sephora perfumery.

michael kors


4 comments:

  1. Tak to se těším (i když se na výrobky asi budu jen dívat :D), protože Michael Kors je mi sympatický právě ženskostí, jednoduchostí a jemností svých produktů :)

    ReplyDelete
  2. Very lovely packaging xx

    reallyliteral.blogspot.com

    ReplyDelete