Monday 20 October 2014

A little trip to my wardrobe

Dnešní článek bude věnován módě. Po dloouhé době. (Jsem totiž líná fotit outfity :D). Tyto kousky visí v mé skříni ani ne měsíc a já je s vámi chci seznámit :).

Jako první bych začala vínovým topem z Lidlu (jejich oblečení se nevyrovná snad nic!!! :D chodím tam nakupovat moc ráda). Tričko je volnějšího střihu a z příjemného materiálu. Cenově mě vyšlo na pár kaček, jako většina věcí z Lidlu. A to jsou kvalitní, pohodlné a pěkné!!
Dále jsem si pořídila černou sukni áčkového střihu mé oblíbené značky Reserved. Nosím ji výš, nedělá mi pak tak škaredou postavu, jako většina áčkových sukní. Jsem s ní spokojená, až na to, že není zase až tak pohodlná. Jak ji nosím výš, tak mě občas trochu tlačí na břichu (a to jsem si prosím koupila radši 38!!). To je ale asi snad její jediné mínus.  Hodí se jak na nošení do školy, tak i na formálnější události.


Nesmím opomenout ani ten nejpohodlnější a nejjemnější svetřík, který mám! Je taktéž z Reserved a je prostě úplně úžasný! :) Na chození do školy, kde máme pořád zimu, je jako dělaný. A jeho jednoduchost zaručuje, že si ho můžete vzít téměř ke všemu.


Jako poslední kousek bych vám chtěla šedé představit tričko (jak jinak než z Reserved, že ano). Jsem s ním moc spokojená, stačí k němu obyčejné rifle a skvělý outfit je na světě!!!

Toť vše k mým úlovkům, s těmi dalšími vás seznámím zase příště! :)

1 comment: