Thursday 5 February 2015

XOXO, Gossip Girl

Nikdy jsem se moc na televizi ani na seriály nedívala. Brala jsem to spíše jako ztrátu času, než zábavu. Jako první (to bylo už hoodně dávno), jsem s mamkou měla na programu sledování staré české a nikdy nekončící tradice, Ordinace v růžové zahradě (a přiznejte se, kdo ji nesledoval!). Pak jsem měla období, kdy jsem si dala od televize pokoj (ujížděla jsem na PC hrách, haha). Potom se holky ve škole každou hodinu výtvarky bavily o Pretty Little Liars a já, jelikož jsem to nesledovala, jsem byla out, a tak jsem začala taky. A chytlo mě to, těšila jsem se na každičký díl, dokud nepřišlo období, kdy mi došlo, že bych se asi měla více věnovat škole. Ne protože bych měla špatné známky, ale protože maturita se blížila rok co rok rychleji a já jsem měla pocit, že můj povalečský život u seriálů musím jednou provždy skoncovat.
Teď to ale znova začalo. Můj povalečský život zažívá novou premiéru, a tentokrát za to může Super drbna. Tento seriál mě fakt baví a konečně mám nějaký pořádný důvod, proč se chci podívat do New Yorku. A proč chci být bohatá!
 
Untitled

3 comments:

  1. divala sem se na to kdysi, bavilo mi to driv ale ke konci uz to bylo vazne na nic takze ani sem se doted na to nedokoukla:D

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Já tento seriál ani neznám :-)

    ReplyDelete
  3. what a lovely series
    i watch it too right now <3

    hope you too visit my Blog <3
    http://miss-amelyrose.blogspot.de/

    ReplyDelete